Velkommen til Sjekk inn!

Ekornes Sjekk inn 2016 desemberI kveld torsdag 28. desember er det klart for Sjekk inn på Campus Ålesund. Vi åpner dørene ca. klokka 17.00 og ber folk om å være ute i god tid.

På Sjekk inn, torsdag 28. desember, kan studenter, unge arbeidssøkende og wannabe sunnmøringer møte det som kan bli deres framtidige arbeidsgiver.

Vi byr på spente bedrifter, tapas og spennende omvisninger i verdensledende simulatormiljø!

Praktisk informasjon

Arrangementet er gratis. Sjekk inn varer fra klokka 17.00 til 20.00, men vi ber folk om å være ute i god tid for å få plass.

Vi åpner dørene ca. klokka 17.00. Her gjelder først til mølla-prinsippet! Om du er registrert på facebook eller via epost, så gjelder ikke det som billett.

Sjekk inn verter

Finner du ikke fram til bedriften du leter etter? Hvor er nærmeste toalett? Hvor finner jeg de ledige stillingene for Sandøy kommune? Dyktige mennesker i gule og oransje t-skjorter vil 28. desember kunne hjelpe deg lettere frem.

parkering

Om du vil slippe stresset med parkering stopper bussen rett ved inngangen til NMK og Campus Ålesund. I reiseplanleggeren til FRAM, som er kollektivsystemet i regionen vår, kan du fort plotte inn hvor du reiser fra og til.

Studentparkeringen til NTNU på NMK er åpen – den er gratis og her også gjelder først til mølla-prinsippet. I tillegg kan gjesteparkeringen benyttes på vest siden av NMK ved hovedinngangen. Gjesteparkeringen er betaling både gjennom automat eller med SmartPark og EasyPark.

Simulatormiljø i verdensklasse

På Campus Ålesund ligger Norges største simulatormiljø! Dette er spesialbygde simulatorer til bruk i opplæring for den maritime næringa.

Fem av simulatorene vil være åpne på Sjekk inn-dagen, slik at du kan få et enestående blikk inn i et spennende kompetansemiljø. Omvisningene vil være puljevis og organisert av egne verter fra klokka 17.30 til stenging av arrangementet 20.30.

Under kan du bli bedre kjent med hvilke du kan besøke:

33 spente Bedrifter

Det er et stort spenn i bedriftene som vil møte deg på Sjekk inn: Ekornes ASA, Adviso Advokatfirma AS, DRIW, Avento og Racer, Cordel Norge AS, Havnevik AS, Tafjord, Rolls Royce Marine, Zegeba AS, FUS barnehagene, Sparebanken Møre, PwC, Stokke AS, VARD, EllemElle, Servitech AS, Ørskog Sparebank, Haram Næring og Innovasjonsforum, Fagerlia VGS, Ålesund kommunale eiendom, Ålesundregionen Næringsforening, NAV Ålesund, NTNU Ålesund, Steinsvik AS, Ålesund-Sunnmøre Turistforening, ATEA, Advocator Advokatfirma, Møre Eiendomsmegling, Bypatrioten, Advokatfirmaet Judicia DA, Parken kulturhus, Sunnmørsposten og kommunene i regionen.

Arrangører

Sjekk inn arrangeres av Region Ålesund, kommunene Giske, Haram, Sandøy, Sula, Skodje, Ørskog, Sykkylven og Ålesund.

Flere aktører er også med på laget for romjulas happening; Samarbeidspartnere som Destinasjon Ålesund & Sunnmøre, Sunnmørsposten, NTNU i Ålesund, ÅKP, Studentparlamentet, Næringslivsutvalget for studenter ved NTNU i Ålesund, Ålesund Sentrumsforening, Haram nærings- og innovasjonsforum, Sykkylven Næringsutvikling AS, Næringsforeningen Ålesundregionen, Giske næringslag, Skodje næringsforening, Bypatrioten og kommunene i Region Ålesund.

Les mer om arrangementet og bedriftene på Ålesund kommune sine nettsider: www.alesund.kommune.no/sjekkinn.