Fagdag om Pårørendesamarbeid

johanne kaos helsedirektoratet pårørendeÅlesund kommune ble kåret til Årets pårørendekommune 2017. Nå inviteres det til felles fagdag 19. januar for det videre arbeidet, nettopp med et sterkere fokus på pårørende.

- Fagdagen er et resultat av at vi prøver å sette pårørendearbeidet på dagsorden. Ved at vi samarbeider med organisasjonene og at vi setter arbeidet i system, forteller Lisbeth Dorthea Slyngstad. Hun jobber i Team helse og velferd i kommunen.

I 2017 fikk kommunene en ny veileder fra Helsedirektoratet innen pårørendearbeidet som gir pårørende større rettigheter, både med hensyn til informasjon, støtte og avlastning.

- Prisen og den nye veilederen inspirerer til økt fokus på hvordan vi kan best mulig kan samarbeide med og støtte pårørende i deres situasjon.

pdfLast ned den nye veilederen fra Helsedirektoratet.

Påmelding til fagdag

Fagdagen er for:

• Ledere i Ålesund kommune/NAV
  • Politikere
  • Barneansvarlige vedr. Barn som pårørende
  • Organisasjonene
  • Eldrerådet
  • Rådet for likestilling
  • Ansatte i Rådmannens stab.

pdfFagdag_januar_2018.pdf

• Dato: Fredag 19. januar
  • Tid: kl.09.00 – 15.30
  • Sted: Bystyresalen, Lavblokka Ålesund rådhus
  • Pris: Gratis

MELD DEG PÅ
Det blir servert enkel lunsj.
Vi har dessverre ikke mulighet til å gi utgiftsdekning/møtegodtgjørelse til politiske deltakere.