Du kjem vel på Sjekk inn?

Ekornes Sjekk inn 2016 desember

♥ du Sunnmøre? Lengtar du heim til ho mor? Då vil vi og 32 bedrifter gjerne møte deg på Sjekk inn på Campus Ålesund 28. desember.

I romjula vil dette vere staden der du som student, utflytta sunnmøring eller arbeidssøkjande har mulighet til å ta ein direkte prat med di drømme bedrift.

Sjekk inn 2017 er i romjula 28. desember på Campus Ålesund i kantina på Norsk Maritimt Kompetansesenter (NMK) bygget frå klokka 17.00 til 20.00.  Det vert rigga for stands, omvising i nokon av simulatorane og mingling. Og arrangementet er gratis!

Kven kan eg møte?

28. desember vil by på eit mangfaldig arbeidsmarknad frå Ålesundsregionen.

Du kan blant anna møte Ekornes ASA, Adviso Advokatfirma AS, DRIW, Avento og Racer, Cordel Norge AS, Havnevik AS, Tafjord, Rolls Royce Marine, Zegeba AS, FUS barnehagene, Sparebanken Møre, PwC, Stokke AS, VARD, EllemElle, Servitech AS, Ørskog Sparebank, Haram Næring og Innovasjonsforum, Fagerlia VGS, Ålesund kommunale eiendom, Ålesundregionen Næringsforening, NAV Ålesund, NTNU Ålesund, Steinsvik AS, Ålesund-Sunnmøre Turistforening, ATEA, Advocator Advokatfirma, Møre Eiendomsmegling, Bypatrioten, Advokatfirmaet Judicia DA, Parken kulturhus, Sunnmørsposten og kommunene i regionen.

Kvar kan eg melde meg på?

Meld deg på facebookarrangementet for oppdateringar, slik at du den 28. desember er klar for å Sjekke inn. Eller møt opp på Campus Ålesund i kantina på NMK, bruk hovedinngang til NMK.

Kven står bak?

Sjekk inn arrangerast av Region Ålesund, kommunane Giske, Haram, Sandøy, Sula, Skodje, Ørskog, Sykkylven og Ålesund.

Fleire aktørar er også med på laget for romjulas happening; Samarbeidspartnarar som Destinasjon Ålesund & Sunnmøre, Sunnmørsposten, NTNU i Ålesund, ÅKP, Studentparlamentet, Næringslivsutvalget for studenter ved NTNU i Ålesund, Ålesund Sentrumsforening, Haram nærings- og innovasjonsforum, Sykkylven Næringsutvikling AS, Næringsforeningen Ålesundregionen, Giske næringslag, Skodje næringsforening, Bypatrioten og kommunane i Region Ålesund.

Velkommen!

Registrer deg i vårt skjema

Om du ønsker kan du etter Sjekk inn fylle ut vårt registreringsskjema. Her kan du legge igjen kontaktinformasjon til bedriftene og fortelle hvilken bransje du er interessert i å arbeide. I tillegg håper vi at du vil komme med noen kommentarer på din opplevelse av sjekk inn. Informasjonen du legger igjen vil bli delt med bedriftene som deltar på Sjekk inn. Vi kommer også å sende deg en invitasjon til Sjekk inn 2018 når den tid kommer.
Gå til registreringsskjema