Vil du opptre på UKM?

UKM logo primar 1500 web

Drømmer du om å stå på scena på Parken kulturhus? Eller stille ut kunsten din? Nå kan du melde deg på UKM Ålesund 28. januar, møteplassen for ungdom og kultur.

UKM er for deg som er mellom 13 og 21 år. 28. januar kan du vise frem det du brenner for og delta med sang, fotokunst, cosplay eller kanskje moderne dans? Mulighetene er mange. Den 27. januar kjører vi generalprøve på Parken kulturhus. Alle deltakere i UKM skal også stille på generalprøven, også er selve UKM søndag 28. januar.

Gi tilbake!

I tillegg til å bidra på eller bak scenen og være til stor inspirasjon for nye og yngre deltagere, kan du også bidra i ditt lokale UKM. Kanskje kan du være mentor for yngre deltagere, eller holde workshops? Ledererfaringen vil være nyttig når du skal ut i arbeidslivet. Mange savner dessuten UKM når de er for gamle til å delta, så dette kan være redningen for deg som allerede har UKM-abstinenser!
 dans?

MELD DEG PÅ I DAG  - Påmeldingsfrist er 21. januar Kl. 08.00