Jul i Ålesund

Julebyen Ålesund - julelys på ApotekertorgetI tiden fremover mot jul bugner det av arrangement du kan delta på for å komme julestemning! Se hva du må få med deg...

Mange planlegger arrangementer i førjulstiden. Vi har samlet de vi har kommet over, og oppdaterer artikkelen etterhvert som vi får ny informasjon.

Se hva som står på programmet i byen og bydelene våre:

16. og søndag 17. desember

Jugendstilsenteret og KUBE arrangerer juleverksted fra 12.00 til 15.00. Du kan dekorere ditt eget tøynett, lage julepynt og finne julestemninga.

Bli med på juleverksted i KHÅK lørdag 16. desember. Her kan du klippe snøkrystaller, tegne/male og lage julekort. Det er drop in fra kl. 12 - 16 og ikke nødvendig å reservere plass. Juleverkstedet er GRATIS og passer for alle!

Søndag 17. des inviteres du til "Jul i gågata". Gata fylles med julestemning, aktiviteter og opplevelser. Butikkene er åpne. Musikk, bål, nisser og mye mer.

onsdag 20. desember

"Snowing on my piano" ble laget ut fra et ønske om ro og fred i jula, og en pause fra stress, gavehysteri og det å måtte være så voldsomt lykkelig hele tiden. Bugge Wesseltoft senker og roer stemninga på Parken kulturhus fra kl. 19.00.

torsdag 21. desember

Det blir dobbel Julequiz! På Terminalen byscene står Ante og Lars klare med en smørje av spørsmål om jul, musikk og allmennkunnskap. Arrangmentet starter kl. 19.00.

Radio Ålesunds store sønn Haakon Sørvik inntar Teaterfabrikken med den årlige julequizen. Detpepperkaker, gløgg, god stemning og premier over en lav sko. Dørene åpner 18.00, quizstart kl. 20.00.

advent Eatvegrov006

22. desember

Nørvøy Ungdomskorps ønsker velkommen til Julenattiné i Volsdalen kirke fredag 22. desember fra kl. 23.00. Maria Holand Tøsse er solist og Håvard Sveås er dirigent.

Romjula

Det blir Romjulsimpro med Ålesund Improteater onsdag 27. desember. Dette er teater uten manus og det lages teater av høy (og lav) kvalitet på direkten. Ta med deg en venn eller ti. Dørene åpner kl. 19.30!

28. desember er det "Sjekk inn". Årets happening og jobbmesse for alle som vurderer å flytte hjem til Sunnmøre og Ålesund. Sted: NMK kl. 17.00 til 20.00 Gratis inngang!

øvrig

I tillegg kommer en rekke fantastiske konserter og forestillinger på byens mange små og store scener. Se www.kulturialesund.no.

Flere aktiviteter?

Er det mer som foregår som bør komme med på listen vår? Send oss gjerne en mail med tips til