Ålesundkommune logo 246px
Ålesundkommune logo sidestilt 50h

Nyheter fra Ålesund kommune

Flere oppvisninger med balletskolen

TorneroseDe to kommende helgene kan du se elevene ved Ålesund ballettskole opptre - de skal vise frem den store klassikeren Tornerose og ha julematiné.

Julematiné

Lørdag 25. november vil elevene på ballettskolen vise frem hva de har holdt på med i løpet av høsten!. Det blir alt fra barnedans til moderne, stepping, jazz og hip ho- og de lover litt julestemning også.

Det blir to forestillinger i aulaen på Fagerlia videregående skole. Les mer om forestillingen på Facebook.

Tornerose

Ålesund symfoniorkester symfoniorkester har invitert med seg dansere fra ballettskolen til å fremføre Tsjajkovskijs ballett "Sleeping Beauty", eller Tornerose som brødrene Grimms eventyr heter på norsk.

Tornerose er en av de store klassikerne i ballettrepertoaret. Helt siden premieren i St. Petersburg i 1890 har den dansende prinsessen fortryllet og fengslet publikummere over hele verden. Eventyret om prinsessen som sover i 100 år, Tsajkovskijs nydelige musikk og klassisk ballett i storslått keiserlig stil ser ut til å være en uslåelig kombinasjon.

Ålesund symfoniorkester, under ledelse av dirigent Per Kristian Skalstad, gjør i samarbeid med elevene i klassisk ballett ved Ålesund ballettskole en spennende helaftens oppsetning som kan ta pusten fra de fleste.

Denne forestillingen skal være på Parken kulturhus lørdag 2. og søndag 3. desember. Les mer om forestilingen på Facebook.

 

 Kontakt oss

Sentralbordet 70 16 20 00 (kl. 08.00 - 15.45)
 
Post: Postboks 1521, 6025 Ålesund
Besøk: Keiser Wilhelms gt. 11, 6003 Ålesund

Åpningstider
Kontaktinformasjon
Organisasjon

Org.nr.  942 953 119