Hva mener du om svømmehallen?

Moa svømmehall. Foto: Geir Srisoi Bruker du å bade i svømmehallen på Moa? Da bør du delta i undersøkelsen nå - si hva du mener om tilbudet.

Delta i brukerundersøkelsen for Moa svømmehall her.

- På Moa svømmehall er det stor aktivitet hele uken, fra tidlig om morgenen til seint på kveldene både i ukedagene og helgene, forteller driftsleder Endre Helgå.

- I bassengene hos oss er det mye som foregår i tillegg til vanlig publikumsbading - alt fra skolesvømming, grupper med fysioterapi, pensjonistbading, babysvømming og organisert idrett.

Vil vite hva brukerne synes

Nå lanserer Moa svømmehall en brukerundersøkelse.

- Vi vil at de som bruker svømmehallen skal få et best mulig tilbud, sier Helgå. – Derfor trenger vi deres tilbakemeldinger. Hva er de fornøyd med og er det noe vi kan bli enda bedre på?

Vinn klippekort

Delta i brukerundersøkelsen for Moa svømmehall og bli med i trekningen av tre klippekort.

Vi trekker ut tre vinnere blant de som oppgir e-postadressen sin, forteller Endre Helgå. - Svarene blir behandlet anonymt.

Undersøkelsen skal pågå fra 20. november til 4. desember.