Har du tid til overs?

Emblemssanden folk i vannkantenVi søker etter hjerterom med plass til to forskjellige gutter. Du kan hjelpe oss som avlaster. Vi gleder oss til å snakke med deg.

Gutt 1

Positiv og snill gutt på 9 år med mye humor trenger besøkshjem eller ettermiddagsavlastning. Han liker lego, biler, bading, klatring, utkledning, musikk, dataspill og sykling. Han blir gjerne med på turer om det oppmuntres til det. Det er ønskelig om avlastningshjemmet har barn.

Gutten har Sotos-syndrom (storvoksthet). Han trenger trygge voksne som er tålmodige, gir gode rammer og forutsigbarhet

Gutt 2

Gutt på snart 9 år med barneautisme trenger besøkshjem og avlatsning 2 døgn i måneden. Han er glad i å spille spill, lese bøker, er glad i dyr og bygge lego.

Bør oppmuntres til å være ute samt omgås andre med råd og veiledning av trygge voksne. Han trenger gode og faste rutiner for å fungere optimalt.

Om du/dere har egne barn, bør gutten være yngst. Veiledning av far og oppfølging av konsulent blir gitt ved behov.

Noe for dere?

Det er ønskelig at du eller dere snakker godt norsk og kjører bil.

Om dette kan være av interesse, ta kontakt for en uforpliktende samtale med eller ring Rigmor på tlf. 70 16 45 61 eller mobil 409 24 720.