Ungdommens kulturpris til Hallgeir Buset

Hallgeir Buset, foto privat

Ungdommens kulturpris for 2017 går til Hallgeir Buset. Gjennom 30 år som aktiv i Blindheim idrettslag, i bygda og som lærer har han gjort mye for ungdommen.

Ungdomsrådets besluttet å tildele prisen til Hallgeir Buset i sitt møte 1. november. Ungdomsrådet har dette som begrunnelse for tildelingen:

- Ungdomsrådet i Ålesund tildeler Ungdommens kulturpris 2017 til Hallgeir Buset. Han tildeles prisen for lang og tro tjeneste i arbeid med barn og unge innen idrett. Hans arbeid i Blindheim idrettslag har vært uvurderlig gjennom årene.

Hallgeir Buset har vært aktiv i både Blindheim idrettslag og lærer på Blindheim ungdomsskole gjennom 30 år.

- Det er viktig å bruke fritiden din på barn og ungdom, enten du holder på med korps, kor, speider eller idrett. Ungdommen skal bli gagns menneske, det har e sagt i 30 år og det er mantraet mitt. Jeg har jobbet for ungdommen på Blindheim i 30 og jeg er veldig glad for tildelingen. Det er mange som hadde fortjent denne prisen, og jeg ser på meg selv som en representant for frvilligheten, sier Hallgeir som vinner av Ungdommens kulturpris 2017.

Vi gratulerer!