10-års jubilanten

Jubileumsmiddag 10 år 016Bestikk og glass er gnidd, bord og stoler er satt utover og beboerne sitter i kø hos frisøren. Dette bygget, Aspøy omsorgssenter, skal de to neste ukene ha jubileumsmarkering.

Aspøy omsorgssenter ligger på Hans Martha-haugen på Aspøya med fantastisk utsikt til Valderhaugfjorden, vel 2 km vest for bysentrum. Omsorgssenteret ble åpnet i november 2007 i et nytt og moderne bygg, og er nå rukket å fylle 10 år.

en riktig festmiddag

Tirsdag 7. november var det den "rette" dagen, da ble det dekket festbord til felles middag for alle beboerne på Hans-Marthastua.

Styrer Anne Berte Hareide ønsket hjertelig velkommen og fortalte litt om omsorgssenteret. Kokke- og servitørlinja ved Borgund videregående skole sto for matlaging og servering.

- Jeg tror alle kan være enig om at vi fikk servert deilig mat og flott oppvartning. Elevene fikk stor applaus og takk etter at desserten var servert og det var kommet kaffe i koppene. Ordføreren vår, Eva Vinje Aurdal, holdt senere tale og overrakte en fin blomsteroppsats til omsorgssenteret, forteller kommunalsjef Liv Stette.

Jubileumsmiddag 0445

Ordføreren kunne fortelle at hun godt husker bystyremøtet da hun var med på å vedta at Aspøy omsorgssenter skulle bygges. Ordføreren bidro også kunstnerisk, og minte alle gjennom å synge "Vänta inte med att sjunga til du blir gammal" - på at vi må glede oss over det vi kan så lenge vi lever.

Mer underholdning ble det også fra Round Table-koret som kom og sang mange kjente sangsvisker. Til slutt holdt tidligere styrer Henning Pilskog tale og takket for maten og den fine tilstelningen.

to uker med markering

Torsdag 9. november fra klokka 11.45 blir det jubileumsandakt og sang.

Mandag 13. november er dagen med den store festfaktoren. Da skal bursdagskaka sprettes og det blir konsert med Laila Sandanger og Kevin Myklebust.

Det blir også jubileumsbingo tirsdag 14. november med flotte gevinster og litt ekstra godt til kaffen.

Følg jubileumsmarkeringa på facebooksiden til omsorgssenteret.