Få med deg Putti, Plutti Pott

Putti 2016 Arne Rovick
Er dere klare for å finne julenissens skjegg? Årets tradisjonsrike juleforestilling er igjen klar i byens storstue, Parken kulturhus. Billettsalget starter opp onsdag 1. november kl 09.00.

Det er mer enn 45 år siden Per Asplin diktet og komponerte eventyret om den lille nissegutten Putti Plutti Pott og hans reise til Onkel Per, Petter og Caroline med Julenissens trylleskjegg.

Og forestillingen går av stabelen 9. til 15. desember på Parken kulturhus!

Et populært juleeventyr

Billettsalget til forestillingene starter 1. november klokken 09.00 og det kan fort bli kø. Det forteller Ann-Elise O. Davik som kan hjelpe deg med billettene på Arbeideren kulturhus, Børsen.

- Vi regner med stor pågang i morgentimene, akkurat som i fjor og årene før. Det er en kjempe populær forestilling hvor billettene flyr unna i løpet av uka.

- Ledsagerbevis kan også brukes, men da ved billettkjøp på Børsen.

Billettene kan du kjøpe på Børsen, Arbeideren eller på hjemmesidene til Kultur i Ålesund.

Putti 2016 smånisser Arne Rovick