Det var en gang

Astrid, Silje og Turid fra Lekende VennskapSlik begynner alle eventyr, forteller en opprømt prosjektleder. Astrid Ous Larsen og prosjektgruppa kunne onsdag 26. oktober ferie to år med barnehageprosjektet "Lekende Vennskap".

39 barnehager i kommunen vår, med hele 600 ansatte, har siden 2015 jobbet med utviklingsarbeidet "Lekende Vennskap".

Se bildene fra dagen i vårt Flickr album.

Onsdag 25. oktober var det offisiell avslutning for prosjektet, som er et samarbeid mellom Ålesund kommune og Høgskulen i Volda.IMG 9096

Med kåseri, faglig påfyll og erfaringsdeling var dette en kjempe fin dag forteller en stolt prosjektleder Astrid Ous Larsen.

- Vi har fått gjort skikkelig stas på alle sammen, også tror jeg ikke dette er det siste vi ser av prosjektet! Barnehagene vil fortsette med de gode arbeidsmetodene de har tilegnet seg under prosjektperioden, sier hun.

Vil du vite mer om prosjektet? Les hvordan barnehagen har lagt til rette for lekende vennskap her på hjemmesidene våre.