Bok søker leser

Bli Leseombud som er laget av: Maria Marta Linero Animasjon, filmmusikk og lyd: Eirik MyhrLiker du å lese? Synes du alle burde få sjansen til å nyte en god bok? Biblioteket trenger flere leseombud. Samtidig er det rigga for strikkekafè,  fotobokkurs og forfatterbesøk.

Husk at du alltid kan finne mer informasjon om arrangementene på facebooksiden til Ålesund bibliotek.

Vil du bli leseombud?

Et leseombud er en historieforteller og en gledesspreder, et lyspunkt i hverdagen for mange som sliter med å få med seg innholdet i en vanlig tekst.

Vi trenger flere leseombud som kan lese høyt for eldre, svaksynte, mennesker med utviklingshemming eller demens eller andre som trenger å høre en vennlig stemme i hverdagen.

Er dette noe for deg? Ta kontakt med biblioteket på telefon 70 16 22 50 eller send en e-post

Hovedbiblioteket

strikkekafe

Biblioteket er igjen rigga for Strikkekafè 1. november kl. 18.00. Biblioteksjefen forteller at første samling var kjempe populær! Gunn Elisaveth Flåte vil ta med koftene sine og lære bort noen tips og triks. En flott plass å være med utveksling av teknikker, erfaringer og se andre sitt arbeid. Ta med en venn da vel!

Det blir forfatterbesøk og møte mellom Bjørn Vatne og Caroline Kaspara Palonen torsdag 2. november kl. 19.00.

Spjelkavik filial

4. november kl. 13.00 blir det også høytlesing av "På sporet av den tapte tid". Samtidig får biblioteket besøk av professor Karin Gundersen som skal holde foredrag om nettopp Proust.

Alle er velkomne og alle arrengement er gratis hos Ålesund bibliotek!