Bok søker leser

Bli Leseombud som er laget av: Maria Marta Linero Animasjon, filmmusikk og lyd: Eirik MyhrLiker du å lese? Synes du alle burde få sjansen til å nyte en god bok? Biblioteket trenger flere leseombud.

Husk at du alltid kan finne mer informasjon om arrangementene på facebooksiden til Ålesund bibliotek.

Vil du bli leseombud?

Et leseombud er en historieforteller og en gledesspreder, et lyspunkt i hverdagen for mange som sliter med å få med seg innholdet i en vanlig tekst.

Vi trenger flere leseombud som kan lese høyt for eldre, svaksynte, mennesker med utviklingshemming eller demens eller andre som trenger å høre en vennlig stemme i hverdagen.

Er dette noe for deg? Ta kontakt med biblioteket på telefon 70 16 22 50 eller send en e-post