Har du tid til overs?

To som står i vannkanten på Emblemssanden. Vi søker etter personer med hjerterom med plass til tre forskjellige gutter. Du kan hjelpe oss som avlaster eller besøkshjem. Vi gleder oss til å snakke med deg.

GUTT 1

Rolig gutt på 9 år trenger ett besøkshjem. Gutten har diagnosen Prader-Willis syndrom.

Han er glad i dyr og trives med å være ute i naturen. Liker rollespill. Om dere har egne barn bør gutten være yngst.

Trenger hjelp og veiledning fra trygge voksne i sosial relasjon med andre barn. Foreldre og konsulent vil gi god veiledning og oppfølging der det er behov.

GUTT 2

Gutt på 9 år med barneautisme trenger besøkshjem eller avlaster på timebasis. Liker å være sosial med andre, men trenger råd og veiledning av trygge voksne. Han trenger gode og faste rutiner for å fungere optimalt.

Gutten liker blant annet å spille data og Playstation. Bør oppmuntres til å være ute og er gald i dyr. Om du/dere har egne barn, bør gutten være yngst. Veiledning av mor og oppfølging av konsulent blir gitt ved behov.

GUTT 3

Gutt på 14 år trenger to avlastere som kan være sammen med ham noen timer en ettermiddag i uken. Gutten har barneautisme og er psykisk utviklingshemmet. Han har ikke språk, det brukes «tegn til tale». Og det vil bli gitt god opplæring i form av hospitering på Borgundfjord vegen avlastning.

Gutten liker å gå tur, være ute, leke i barnehage/skolegård med ball m.m. Alternativ avlastning kan være at en passer gutten i hjemmet mens familien er ute. Dere bør være over 20 år og være i god fysisk form.

Noe for dere?

Det er ønskelig at du eller dere snakker godt norsk og kjører bil. Om dette kan være av interesse, ta kontakt for en uforpliktende samtale med eller ring Rigmor på tlf. 70 16 45 61 eller mobil 409 24 720.