Kaféen nær deg

skarbøvik nærkafeDet blir kaker, kaffe og kanskje en liten prat om man vil, når Skarbøvik sykehjem inviterer deg til den nyåpnede nærmiljøkaféen onsdag 11. oktober.

Kaféen finner du i de tidligere lokalene til helsestasjonen, i underetasjen til sykehjemmet med inngangen på hjørnet.

Virksomhetsleder Unni Urkedal Koppen forteller at ønsker var å få til en uformell møteplass for alle de som bor i området, og andre som ferdes forbi.

Det lokkes med en god kopp kaffe, te, kake og sveler eller vafler.

- Personalet og frivillige samarbeidet om driften. Og sammen kan vi invitere inn på en prat, eller om du heller vil ta det med ro. Kanskje lese en bok, eller låne med deg noen.

- Og selvfølgelig, dersom noen skulle ha spørsmål om de kommunale helsetjenestene, ja, så skal vi forsøke å svare på de også.

Tid: Hver onsdag mellom klokken 11.00 til 14.00

Sted: Skarbøvik sykehjem, underetasje