Kaféen nær deg

nærkafeen skarbøvik sykehjemDet blir kaker, kaffe og kanskje en liten prat om du vil, når Skarbøvik sykehjem inviterer deg til den nyoppussede nærmiljøkaféen onsdag 17. januar.

Kaféen finner du i de tidligere lokalene til helsestasjonen i Skarbøvik sykehjem. Nærmere bestemt i underetasjen til sykehjemmet med inngangen på hjørnet.

- Vi har pussa opp litt og fått bedre plass, så nå håper vi mange vil ta turen, forteller virksomhetsleder Unni Urkedal Koppen.

Hun forteller at de ønsker å få til en uformell møteplass for alle de som bor i området, og andre som ferdes forbi.

Det lokkes med en god kopp kaffe, te, kake, sveler og vafler.

Større plass

- Personalet og frivillige samarbeider om driften. Og sammen kan vi invitere inn på en prat, senke skuldrene og bare slappe av i fine omgivelser.

Skulle et følge med barnevogner komme forbi er det bare å bruke kjellerinngangen til sykehjemmet.

- Stellerom har vi også! sier hun.

- Og selvfølgelig, dersom noen skulle ha spørsmål om de kommunale helsetjenestene, ja, så skal vi forsøke å svare på de også.

Tid: Hver onsdag mellom klokken 11.00 til 14.00

Sted: Skarbøvik sykehjem, underetasje