En unik stilling for deg

thenorthwest negVil du bli med å skape en nasjonal møteplass for å forme framtidens Ålesundsregion? Du kan nå bli daglig leder i The North West.

Gjennom The North West skal vi skape en arena og nasjonal møteplass innen by- og regionsutvikling ved å hente inn de beste tenkerne lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Vi skal belyse tema som gir svar på hvordan vi best mulig kan legge til rette for en region med et bærekraftig og variert arbeidsliv og med gode utdannings-, kultur- og naturtilbud. Første arrangement går av stabelen i april 2018.

Vi søker deg

Nå søker vi deg som ønsker en nøkkelrolle i utvikling og gjennomføring av The North West.

Som daglig leder skal du sørge for et innhold av høy nasjonal standard, samt rekruttere relevante sponsorer og samarbeidspartnere både lokalt, regionalt og nasjonalt.

• Du en uredd og initiativrik person med bred erfaring med prosjektledelse og utviklingsarbeid, og kan dermed vise til flere prosjekter du har ledet med gode resultater. Erfaring med produksjonsavvikling er en stor fordel.
  • En av dine sterkeste egenskaper er evnen til å skape tillit gjennom godet samarbeid både med - og mellom involverte aktører.
  • Du kan vise til sterk gjennomføringskraft og er vant til holde i flere tråder samtidig.
  • Du har kunnskap og kompetanse innen regional utvikling og samt kjennskap til offentlige anbudsprosesser

Gjennom arbeidet i The North West vil du få tilgang til et stort nettverk i en region med stort utviklingspotensial. Du vil få en sentral plass i en engasjert og initiativrik gruppe som brenner for regionen og mulighetene som ligger her.

Vil du vite mer?

Stillingen er 100% og i første omgang en engasjementstilling med varighet ut juni 2018 med mulighet for forlengelse.

Les gjerne mer om stillingen og søk i stillingsannonsen på Finn.

Søknadsfrist er 15. oktober 2017.