Verdensdagen for psykisk helse

Verdensdagen Psykiskhelse2017 web

Bli med på markering av Verdensdagen for psykisk helse 24. oktober og se gratis foredrag med psykolog Trond Haukedal, «Delt glede er dobbelt glede, og delt sorg er halv sorg».

Mental helse Ålesund, LPP Ålesund og omegn og Ålesund kommune inviterer til foredrag ved psykolog Trond Haukedal. 24. oktober i Bystyresalen på Ålesund rådhus kl.14.00 – 15.00.Foredraget heter «Delt glede er dobbelt glede, og delt sorg er halv sorg» Foredraget er gratis og åpent for alle interesserte! Det vil bli servert kaffe og kaker fra kl.13.30! Velkommen!

verdensdagen for psykisk helse 2017 webÅrets tema

Årets tema er «Noe å glede seg over» og bygger videre på den røde tråden for Verdensdagen 2016-2018: « Identitet og tilhørighet».

Gjennom foredraget «Delt glede er dobbelt glede, og delt sorg er halv sorg» - som grunnmur for god psykisk helse tar Trond utgangspunkt i at i verdens «beste land» går altfor mange mennesker rundt og tviler og grubler om de er gode nok. Dette foredraget forteller hvorfor det er slik – og skal ikke minst inspirere og motivere i forhold til hvilke grep vi kan ta for å føle oss god nok.

Psykolog, foredragsholder og forfatter Trond Edvard Haukedal er 59 år. I tillegg til 32 års erfaring som klinisk psykolog har han også 10 års ledererfaring som senterleder i kjøpesentre og som annonsesjef i Bergens Tidende.

Han har i over 22 år reist land og strand rundt for å formidle  ”menneskekunnskap”, og er kåret til både årets foredragsholder og årets kursholder i Norge. Hedersprisen fikk han senest i 2011, den mest prestisjefylte prisen som gis foredragsholdere i Norge. I 2009 gav han ut ”Solstråleboken” som har solgt hele 33.000 eksemplarer. 25 august 2014 kom «Boken om høysensitivitet» i Norge og 4 september 2015 kom den ut i Danmark.  Tronds varemerke er kombinasjonen av faglig tyngde og en humoristisk og konkret fortellerstil, og mengder med positiv energi.

Presentasjoner fra Trond Haukedal:

pdf24_oktober-_Ålesund_Kommune_-_Verdensdagen.pdf

pdf24_oktober_-_Kolvikbakken_Ungdomsskole_-_Ålesund.pdf