Vi trenger deg!

prosjektleder åke 900 600Sitter du med en bakgrunn fra entreprenør- eller rådgivende ingeniørvirksomhet? Har du bred erfaring og kompetanse innenfor prosjektstyring? Ålesund kommunale eiendom søker nå ny prosjektleder.

Ålesund kommunale eiendom KF er kommunens eiendomsselskap, med ansvar for blant annet å forvalte kommunens eiendommer. Omsorgssenter, skoler, barnehager, kultur- og idrettsbygg, samt ca. 900 utleieboliger utgjør kommunens  om lag 270.000 m2 formålsbygg.

Eiendomsselskapet har per i dag 23 ansatte i et bredt faglig miljø, vil du jobbe sammen med oss?

Arbeidsoppgaver

Vi søker nå ledig fast heltids stilling for prosjektleder. Stillingen ligger i vår avdeling for Prosjekt og utbygging, en avdeling med i dag fire medarbeidere som alle har roller som prosjektledere/-utviklere i kommunens byggeprosjekter. .

Som prosjektleder vil du få ansvar for utvikling og gjennomføring av prosjekter innen avdelingens ansvarsområde. Dette betyr å være byggherrens representant under programmering, prosjektering, byggeperiode og overtagelsesfase, inkludert løpende styring av kvalitet, fremdrift og økonomi. Det vil også bli oppgaver knyttet til utvikling av foretakets byggehåndbok og styringssystem.

Kvalifikasjoner

Primært ønsker vi noen med erfaring og kompetanse innenfor prosjektledelse/prosjektstyring. Du må gjerne ha din bakgrunn fra eiendoms-, entreprenør-, og/eller rådgivende ingeniørvirksomhet. Gjerne også med kunnskap om analysearbeid/arealplanlegging, samt om offentlige anskaffelser.

Vil du vite mer om stillingen som prosjektleder? Les mer om og søk stillingen som prosjektleder.

Søknadsfristen er 10. september.