Postmottak hadde tekniske problem

TastaturHar du prøvd å sende e-post til kommunens postmottak og fått feilmelding? De tekniske problemene er nå rettet - vennligst prøv igjen.

Om morgenen torsdag 31. august ble det oppdaget at meldinger sendt til ikke kom frem. Flere tok kontakt og fortalte at de hadde fått beskjed om at meldingen ikke kunne leveres. Dokumentsenteret, som arkiverer og videreformidler e-postene til saksbehandlere, hadde heller ikke tilgang til systemet.

Ålesund kommune mottok ikke e-poster til postmottak i perioden onsdag 30. august kl 20 til torsdag 31. august kl 10. Alle som sendte e-poster i denne perioden skal ha fått feilmelding i retur.

Vår IT-avdeling har nå reparert feilen. Er du blant de som har prøvd å sende oss en e-post og fikk feilmelding, må du sende e-posten på nytt.

Vi beklager dette.