Åpent møte om Campus Ålesund

TorgetVil du vite mer om planene for Campus Ålesund? Torsdag 7. september inviterer kommunen, Statens vegvesen, NTNU og fylkeskommunen til orientering, spørsmål og innspill.

Planen, som omfatter fremtidig utvikling av Campus Ålesund fra Fagerlia i vest til Nørvasund i øst og endret tilkobling og utforming av E136 i samme område, ble lagt ut på høring i juni og er tilgjengelig på kommunens internettside (Reguleringsplaner til høring). Høringsfristen er satt til 13. september 2017.

Torsdag 7. september kl. 19.00 – 21.00 presenteres planen på et åpent møte i auditorie Åse i 1. etasje i hovedbygget på NTNU for alle interesserte og naboer.

Representanter fra plan og bygning, Statens vegvesen, NTNU og fylkeskommunen vil orientere, svare på spørsmål og ta imot innspill.

Presentasjon fra møtet

pdfÅPENT_MØTE_07.09.2017.pdf

campus alesund

Ny nettside

Campus Ålesund har også fått egen hjemmeside hvor du kan få et innblikk i Norges mest næringsnære campus.

Prosjektet er et samarbeid mellom aktørene Norsk Maritimt Kompetansesenter (NMK), Ålesund Kunnskapspark (ÅKP), Fagskolen i Ålesund, Fagerlia VGS, studentorganisasjonene ved NTNU i Ålesund, samt NTNU i Ålesund.

Ta en titt på hjemmesiden til Campus Ålesund her.