Vil du bli støtteperson eller besøkshjem?

Barn i klatreveggVi søker etter voksen mann eller par uten mindre barn som kan være støtteperson eller besøkshjem til en gutt på snart 17. Har du tid til å hjelpe?

Gutten trenger noen å gjøre aktiviteter med som fiske, fjelltur, øvelseskjøring eller bare være hjemme sammen med.

Som besøkshjem trenger det ikke være faste helger og det kan også være nok med ei overnatting.

Har du eller dere ikke muligheter til å være besøkshjem trenger gutten en støtteperson som kan gjøre aktiviteter sammen med han, gjerne midt i uka.

Målet med oppdraget er at gutten skal ha voksenpersoner og en rollemodell som kan være der som ei støtte for han etter fylte 18 år.  Kan du hjelpe?

Ta kontakt med barneverntjenesten i Ålesund kommune for mer informasjon, e-post: