Grilling, rullatorrace og sang

sol og sommer skarbøvikDisse to nyter solen ute i Skarbøvika, for alle sykehjemmene i kommunen vår har i sommer hatt mange flotte aktiviteter, uansett vær. Se vår store bildeserie.

I Ålesund kommune er det syv sykehjem og alle hadde i sommermånedene et rikt program med aktiviteter. Fra grilling i bålpanne til rullatorrace og utkledning.

Her på Skarbøvik sykehjem har de egen aktivitetsgruppe, hvor representanter fra hver avdeling finner på en rekke flotte felles aktiviteter for beboerne og de ansatte.

- Og ikke minst har vi som alle andre omsorgssenter og sykehjem en egen pårørende forening som er kjempe flink til å hjelpe til på de felles arrangementene, sier sykepleier Ida Follestad.

Sofaklubben

- Hver tredje helg i måneden har vi også Sofaklubben. Da drikker vi Mozell fra stettglass og koser oss med ost og kjeks.

- Men det kjekkeste i år var nok Rullatorracet, da vant avdelingen min med pappversjonen av cruisebåten AIDAsol, sier hun.

Follestad forteller videre at avdelingene kan i tillegg gjøre sine egne aktiviteter, og de finner på det meste. Det kan du se i bildeserien under.

Følg sykehjemmene

Du kan også se mer av hva sykehjemmene gjør på til daglig, noen av de finner du på sosiale media:

Åse sykehjem på Facebook

Aspøy omsorgssenter på Facebook