Nettstedskart |English|
Ålesundkommune logo 246px
Ålesundkommune logo sidestilt 50h

Nyheter fra Ålesund kommune

Grilling, rullatorrace og sang

sol og sommer skarbøvikDisse to nyter solen ute i Skarbøvika, for alle sykehjemmene i kommunen vår har i sommer hatt mange flotte aktiviteter, uansett vær. Se vår store bildeserie.

I Ålesund kommune er det syv sykehjem og alle hadde i sommermånedene et rikt program med aktiviteter. Fra grilling i bålpanne til rullatorrace og utkledning.

Her på Skarbøvik sykehjem har de egen aktivitetsgruppe, hvor representanter fra hver avdeling finner på en rekke flotte felles aktiviteter for beboerne og de ansatte. 

- Og ikke minst har vi som alle andre omsorgssenter og sykehjem en egen pårørende forening som er kjempe flink til å hjelpe til på de felles arrangementene, sier sykepleier Ida Follestad.

Sofaklubben

- Hver tredje helg i måneden har vi også Sofaklubben. Da drikker vi Mozell fra stettglass og koser oss med ost og kjeks.

- Men det kjekkeste i år var nok Rullatorracet, da vant avdelingen min med pappversjonen av cruisebåten AIDAsol, sier hun.

Follestad forteller videre at avdelingene kan i tillegg gjøre sine egne aktiviteter, og de finner på det meste. Det kan du se i bildeserien under.

 

Følg sykehjemmene

Du kan også se mer av hva sykehjemmene gjør på til daglig, noen av de finner du på sosiale media:

Åse sykehjem på Facebook

Aspøy omsorgssenter på Facebook

Hatlane omsorgssenter på Facebook

Sanitetshjemmet på Facebook

Spjelkavik omsorgssenter på Facebook

 

 

 Kontakt oss

Sentralbordet 70 16 20 00 (kl. 08.00 - 15.45)
 
Post: Postboks 1521, 6025 Ålesund
Besøk: Keiser Wilhelmsgt. 11, 6003 Ålesund

Åpningstider
Kontaktinformasjon
Organisasjon

Org.nr.  942 953 119