Vårprogrammet for seniorer

Seniorer på tur i BorgundgavelenVårens program for seniorsentrene er klart. Du kan laste det ned her. Vi anbefaler også å følge Facebook-siden Senior i Ålesund.

Halvårsplan

Det er mye som skjer på seniorsentrene i Ålesund.

Brosjyren med oversikten over aktivitetene blir delt ut flere steder, men du kan også laste ned halvårsplanen her fra kommunens nettside.

I kalenderen på kommunens nettside annonseres aktivitetene på seniorsentrene.

Tjenester for seniorer

Kommunen har et bredt tjenestetilbud. Noen tjenester kan være spesielt aktuelle for eldre. Vi har laget siden www.alesund.kommune.no/seniorialesund der vi tar sikte på å gi en oversikt over de ulike tjenestene og lenker til mer informasjon.

Senior i Ålesund på Facebook

Vi har egen Facebookside kalt Senior i Ålesund. Her vil publiserer vi informasjon om aktiviteter og tjenester for seniorer i Ålesund. Det blir også gitt forebyggende og helsefremmende informasjon på denne siden.

Følg Senior i Ålesund på Facebook!