Mye på programmet for seniorer

Seniorer på tur i BorgundgavelenHøstens program for seniorsentrene er klart. Du kan laste det ned her. Vi anbefaler også å følge Facebook-siden Senior i Ålesund.

Halvårsplan

Det er mye som skjer på seniorsentrene i Ålesund.

Brosjyren med oversikten over aktivitetene blir delt ut flere steder, men du kan også laste ned halvårsplanen her fra kommunens nettside.

Seniorfestival

Tirdag 26. september starter seniorfestivalen - med Wenche Myhre-konsert i Pinsekirka. Programmet kommer senere.

Informasjonssmøter

Virksomhet aktivisering og velferd arrangerer neste uke to informasjonsmøter der de presenterer hva de driver med og hva som vil skje på seniorsentrene det kommende halvåret. Det vil også bli gitt opplysninger som er nyttige for seniorer -  om kommunale tjenester og rettigheter man har.

Tid og sted for møtene er:

• Torsdag 24. august: Fredheim seniorsenter kl 12.00
  • Fredag 253. august: Klipra seniorsenter 12.00

Senior i Ålesund på Facebook

Vi har egen Facebookside kalt Senior i Ålesund. Her vil publiserer vi informasjon om aktiviteter og tjenester for seniorer i Ålesund. Det blir også gitt forebyggende og helsefremmende informasjon på denne siden.

Følg Senior i Ålesund på Facebook!