Færre parkeringsplasser i en periode

Parkeringskjeller1 webDet skal legges nytt dekke i parkeringshuset på Kremmergaarden og det vil derfor være færre tilgjengelige parkeringsplasser i en periode fremover fra 31. juli.

Slik fordeler arbeidet seg

Parkeringskjeller på rådhuset, 2U
Første oppstart er i 2U under Vinmonopolet og butikkene der. Bomberommet og områdene rundt skal også tas. Dette er det største området som skal tas og det som tar lengst tid. Arbeidet her vil pågå fra uke 31 til og med uke 34.

rundt heisene til rådhuset

Parkeringshuset på kremmergården, fra området ved heisene til rådhuset.

Neste området som så skal tas er også i 2U, området rundt heisene til høyblokka på rådhuset. Arbeidet her vil pågå fra uke 35 til og med uke 37.

2U stengt 16. september og 7. oktober

Nedkjøring til 2U

Nedkjøringen til 2U skal tas i uke 37 og 40. Dette vil kun pågå 16.-17. september og 7.-8. oktober. Det betyr at 2U holder stengt lørdagen siden arbeidet er i nedkjøringen.

Deler av 1U utilgjengelig

Innkjøring til 1U, parkeringshuset på Kremmergården.
I uke 38 til og med 40 skal arbeidet fortsette til den delen av parkeringshuset som ligger i 1U, med innkjøring gjennom bom.

Parkeringskjeller på rådhuset, mot inngangen til Kiwi.
Videre skal det legges nytt dekke utenfor innkjøring til parkering med bom i 1U, samt kortidsplassene ved siden av inngangen til Kiwi.  Arbeidet på disse arealene vil pågå i uke 41.

Fortsatt mulig å parkere

Det vil være mulig å benytte de parkeringsplassene som ikke er avsperret når arbeidet pågår. Ålesund parkering ber om forståelse for at dette arbeidet må gjennomføres.  Det vil bli skiltet med endret kjøremønster i parkeringshuset.