Gratis brød falt i smak

Parkeringsvaktene deler ut brød til blant annet Bjørnar Aule.
Smilende og vennlige parkeringsvakter delte ut ferske brød til turistene i dag tidlig. På bobilparkeringen ved Hjelsetgården i sentrum var det mange fornøyde turister, for både brød og utsikt.

Fredag morgen kl. 08.00 troppet Ålesund parkering opp med 50 gratis brød til bobilturistene. Daglig leder i Ålesund parkering, Roar Salen, forteller at de ønsket å gjøre en fin gest overfor sine gjester:

- Å gi bort brødene er god reklame for noe av det som finnes «rett rundt hjørnet» for Norges fineste bobilcamping, vi ønsker jo at turistene skal ha en flott opplevelse når de bor her på bobilparkeringen, sa Roar Salen.

Overrasket og glad

Bjørnar Aule, opprinnelig fra Kirkenes, kom kjørende fra Elverum for en 2-dagers tur i Ålesund. Han var en av de som var våkne for å gledelig ta imot ferskt brød fra Ålesund parkering ved bobilparkeringen på Hjelsetgården i Sorenskriver Bullsgate.

- Dette var veldig overraskende, men helt fantastisk å få levert gratis brød rett på døra på denne måten, sa han.
Han fikk levert brød fra parkeringsvaktene Rolf Slyngstad og Eirik Salen.

- Jeg har virkelig ikke lyst til å dra i dag, jeg liker meg så godt i Ålesund, det er en veldig fin by, kunne Bjørnar fortelle.

Nært fjorden og solnedgangen
Bobilparkeringen på Hjelsetgården i Sorenskriver Bullsgate

Bjørnar har tidligere vært innom Ålesund, men dette er første gang med bobil.

- Dette har vært en flott opplevelse. Her sitter vi på kveldstid og ser ut på fjorden og solnedgangen. Det er en enkel oppstillingsplass, men den har helt perfekt plassering i forhold til nærhet til sentrum, sa en oppspilt Bjørnar Aule mens han takket for brødet.