Han har bidratt til å gjøre byen ren

Chau Minh Dao 2Du har kanskje sett han i bybildet? Alltid blid og hardtarbeidende for å gjøre Ålesund ryddig for oss som bor her og som besøker Ålesund. Chau Minh Dao har sin aller siste arbeidsdag i Ålesund kommune i dag, etter klokken 15.30 tar han pensjonisttilværelsen fatt.

Monh Dao har gjennom flere år vært ansatt i veg, anlegg og park (VAP) i Ålesund kommune. I 2013 ble han tildelt Ålesund kommunes miljøpris, for å i en årrekke ha arbeidet for å holde bysentrumet vårt rent og ryddig.

På Skateflukaia står han sammen med driftsleder Martin Hessen, med hilsen og varme ord.

- Du finner ikke en blidere mann i Ålesund sine gater. Han er driftig og flink i jobben sin, og det kommer til å bli et stort savn å alltid ha denne karen i bybildet, sier Hessen.

- Ikke minst kommer vi dessverre til å merke det langs gatene våre.

Avslutningsfest ble det også, med blomster og gaver.

- Selv om Dao har vært ansatt i kommunen, så har han ikke brydd seg om å se på klokken. Han har stått på til jobben er utført: en ren by, avslutter Hessen.

Martin Hessen og Chau Minh Dao