Dra på lekeplass safari

lama i sjokoladebyenHar du små barn? Eller er du bare glad i å leke? Oppdag og opplev lekeplassene våre, for vi har nemlig sluppet løs dyra…#opplevålesund_lekeplassafari

Det er spennende å dra på oppdagelsesferd i egen by, å oppdage noe nytt og annerledes – selv om det ikke er så langt hjemmefra.

Ta bena eller sykkelen fatt, sett dere i bilen eller kjøp dagsbillett på bussen. Vi har samlet tips til friluftsaktiviteter, og for de minste kan vi anbefale en aldri så liten lekeplassafari.

#opplevålesund_lekeplassafari

Det er massevis av lekeplasser i Ålesund – i boligområdene, på barnehagene, på skolene og hele 21 lekeplasser som Ålesund kommune drifter.

Vi har lagt til et ekstra spenningsmoment for dere som tar utfordringen. På våre lekeplasser har vi plassert ut noen safaridyr som dere kan jakte på.

Alt dere trenger å gjøre er å printe ut dette kartet og ta med på turen, så kan dere krysse av hvem dere finner hvor.

Del gjerne bilder på Instagram med: #opplevålesund_lekeplassafari - vis hvor gøy en slik oppdagelsesferd kan være!

Finn en lekeplass

Se flere aktiviteter og turmuligheter i Ålesund på vår samleside om friluftsliv og #opplevålesund.