Norges fineste Instagram-stafett

instagram klpnoHva er det beste med Ålesund? Vi håper du vil hjelpe oss å vise frem det fineste fra vår by på Instagram!

Vet du om turistattraksjoner, fjelltopper, lokale spesialiteter, historiske monument, bygninger eller alt annet vi er stolt av?

Vi trenger nemlig din hjelp i den nasjonale kampanjen til Kommunal Landspensjonskasse (KLP).

Vår kommune

KLP har opprettet en Instagram-konto @klpno som skal heie på landets kommuner. Ålesund kommune er fra mandag 22. til søndag 28. mai administrator av denne kontoen, hvor vi kan få mulighet til å vise frem og fortelle de gode historiene fra byen vår.

Du kan også dele dine bilder med KLP med hashtagsene #minkommune og #verdtåtavarepå

Har du tips til oss?

Send de gjerne inn til oss på facebooksiden vår eller send oss en mail til

Følg Ålesund kommune på Instagram

Husk også at du kan dele bildene dine med oss:

• #ålesundkommune
  • #stråleby - kanskje blir ditt bilde valgt ut til vår ukentlige #strålebykollasj ?
  • #opplevålesund

Du kan også følge oss på vår instagramprofil.