Gutt trenger besøkshjem

Bilde besøkshjem

Har du rom for en til? En helg i måneden? Vi søker etter besøkshjem eller avlaster for en gutt på snart 10 år.

Virksomhet Barn og familie søker besøkshjem eller avlaster - noen ettermiddager og en dag i helgen per måned. Gutten er snart 10 år. Han er en kjekk og snill gutt, og har en diagnosen uspesifisert gjennomgripende utviklingsforstyrrelse.

Han trenger trygge voksne som er tålmodige, gir gode rammer og forutsigbarhet – gjerne oppmuntre til å bli med ut på tur i naturen. Han liker å spille data, leke med ball, er interessert i vitenskap, språk og historie og matlaging. Han er også glad i dyr.

Kan du hjelpe?

Om dette kan være av interesse, ta kontakt for en uforpliktende samtale og mer informasjon.

Godtgjørelse og utgiftsdekning etter kommunens satser. Vi tilbyr veiledning ved behov.

Avlastere bør snakke godt norsk og kjøre bil.

Skriv gjerne en e-post til eller ring Rigmor på tlf. 70 16 45 61.