Er du vår nye kulturkonsulent?

web kulturkonsulent 160517Er du kreativ, selvstendig og liker å jobbe med ungdom? Da er kanskje du vår nye kulturkonsulent.

Ålesund kommune og virksomhet kultur sitt mål for fremtiden, er at Ålesund skal være det kulturelle tyngdepunktet mellom Trondheim og Bergen! Kulturlivet i Ålesund er inne i en spennende og positiv utvikling, samtidig som innbyggernes bruk av kulturtilbudene øker kraftig fra år til år.

Virksomhet kultur forvalter kommunens tilretteleggeransvar innenfor allmenn kultur, kulturtiltak for spesielle grupper, ungdoms-, idretts- og friluftsaktivitet, kulturhusdrift, bibliotek og koordinering av kulturminnevern.
Virksomheten drifter fritidstilbud til barn og unge, og har nylig hatt en endring fra tradisjonelle fritidsklubber over mot kulturrettet aktivitet, samt mer fokus på samarbeid med eksterne aktører.

• Samarbeid med eksterne og interne aktører om kulturtilbud til ungdom
  • Prosjektarbeid
  • Utarbeide søknader om statlige tilskuddsmidler
  • Undervisning av valgfrie kulturaktiviteter
  • Nettpublisering
  • Delta i annet arbeid eller prosjekter i regi av virksomhet kultur.

Kvalifikasjoner

• 3 - årig høgskoleutdanning innen kulturfag, pedagogikk eller annen relevant utdanning
  • Undervisningskompetanse og gode formidlingsevner
  • Gode dataferdigheter, erfaring med nettbaserte publiseringsverktøy/sosiale media
  • Førerkort kl. B

Personlige egenskaper

• Kreativ, selvstendig og like å jobbe med ungdom
  • Gode kommunikasjons - og samarbeidsevner, og kunne motivere til samhandling på en positiv måte
  • Erfaring fra prosjektarbeid og utadrettet virksomhet
  • Evne til å initiere og drive skapende virksomhet

• En spennende og selvstendig stilling med stort rom for personlig preg
  • Varierte og spennende arbeidsoppgaver
  • Gode pensjons - og forsikringsordninger
  • Lønn etter avtale
  • Noe kveldsarbeid og helg må påregnes

Vil du vite mer, kan du lese og søke stillingen i stillingsannonsen. Søknadsfristen er 11. juni 2017.