Er du vår nye rektor?

Web rektor volsdalen 120517Har du pedagogisk utdanning, ledererfaring og kan vise til gode resultater? Da er kanskje du vår nye rektor til Volsdalen barneskole i Ålesund.

Volsdalen skole er en barneskole med ca. 315 elever, 14 klasser fordelt på 7 trinn. Skolen ligger sentralt i Ålesund og skolens visjon er "med rom for alle og blikk for den enkelte".

Administrasjonen ved Volsdalen skole består av rektor i 100% stilling, administrativ leder i 100 % stilling og skolesekretær i 80 % stilling. Rektor er ansvarlig for personal, administrativ og pedagogisk ledelse. Rektor leder skolens pedagogiske utviklingsarbeid i samarbeid med tre teamledere som sitter i skolens plangruppe.

Det er fra 1. august 2017 ledig fast stilling som virksomhetsleder/rektor ved Volsdalen barneskole, kanskje er dette deg?

Arbeidsoppgaver

Vi søker en leder som vil være en aktiv pådriver av den pedagogiske ledelsen og som kan inspirere medarbeidere, elever og foresatte. Det at du er kvalitetsorientert og opptatt av effektiv ressursbruk er også ønskelig, samt at du er opptatt av gode resultater.

Vi søker deg:

• som har pedagogisk utdanning.
  • som har ledererfaring, samt erfaring fra administrativt arbeid.
  • som har god erfaring med kvalitetsutvikling og pedagogisk utviklingsarbeid.
  • og som kan vise til resultater i forhold til ledelse og endringsarbeid.

Vil du vite mer, kan du lese og søke stillingen i stillingsannonsen. Søknadsfristen er 21. mai 2017.