Er du vår nye fagleder?

Web fagleder plan 050417
Liker du å jobbe i team og har ledererfaring? Vi trenger deg til spennende oppgaver i plan- og bygning.

Plan- og bygning har til sammen 23 ansatte med variert faglig bakgrunn; arkitekter, landskapsarkitekter, ingeniører og jurister.

Virksomheten står blant annet for bygge- og plansaksbehandling etter plan- og bygningsloven, i tillegg til arbeid med overordnede planer som områdeplaner og kommuneplanens arealdel. Rådgivningsoppgaver over for private aktører og andre kommunale virksomheter og rådmannen, hører også med.

Planseksjonen har i dag 9 ansatte og står foran en rekke spennende oppgaver knyttet til by- og områdeutvikling i tida fremover.

• Koordinering av arbeidsoppgaver i samarbeid med virksomhetens øvrige ledelse.
  • Faglig rådgivning og oppfølging av medarbeidere.
  • Videreutvikle gode relasjoner til samarbeidspartnere og kunder.
  • Aktiv deltakelse i videreutvikling av virksomheten.

Kvalifikasjoner

• Høyere utdanning innen arkitektur, landskapsarkitektur, ingeniørfag eller andre relevante fagområder.
  • Erfaring med arealplanlegging fra offentlig eller privat sektor.
  • Kjennskap til prosjekt- og prosessledelse.

Vi tilbyr et variert og sterkt fagmiljø med gode muligheter for faglig utvikling.

Vil du jobbe hos oss?  Les mer i stillingsannonsen og søk.

Søknadsfristen er 14. mai 2017.