Vi trenger deg

Web rektor inspektorEr du vår nye rektor eller undervisningsinspektør? Volsdalen barneskole og Ellingsøy barne- og ungdomsskole er nå på utkikk etter kanskje deg.

Virksomhetsleder / rektor - Volsdalen skole

Det er fra 1. august 2017 er det ledig fast stilling som virksomhetsleder / rektor.

Volsdalen skole er en barneskole med ca. 315 elever, 14 klasser fordelt på 7 trinn. Skolen ligger sentralt i Ålesund, rett i nærheten av Color LineStadion, Volsdalsberga og byfjellet Aksla. Det er 2 km. til sentrum og Ålesund Rådhus. Antall elever: ca. 325 elever, antall elever i SFO: ca. 120 elever.

Administrasjonen ved Volsdalen skole består av rektor i 100% stilling, administrativ leder i 100 % stilling og skolesekretær i 80 % stilling. Rektor er ansvarlig for personal, administrativ og pedagogisk ledelse. Rektor leder skolens pedagogiske utviklingsarbeid i samarbeid med tre teamledere som sitter i skolens plangruppe. Skolens visjon: Med rom for alle og blikk for den enkelte

Arbeidsoppgaver

Vi søker en leder som:
  • har ønske om å være en aktiv pådriver av pedagogisk ledelse og skolens daglige drift.
  • ønsker å inspirere medarbeidere, elever og foresatte.
  • er kvalitetsorientert og opptatt av effektiv ressursbruk og gode resultater.
  • ønsker å være en leder som preges av involvering, tydelig kommunikasjon og god gjennomføringsevne.

Volsdalen søker blant annet deg med pedagogisk utdanning, ledererfaring samt erfaring fra administrativt arbeid, god erfaring med utviklingsarbeid og som kan vise til tidligere resultater.

Personlige egenskaper

Den som tilsettes må ha et positivt elevsyn, være ansvarsbevisst, strukturert og beslutningsdyktig, samt ha gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper.

Søknadsfristen for stillingen er 30. april 2017 og her kan du lese mer og søke stillingen.

Undervisningsinspektør - Ellingsøy barne- og ungdomsskole

Vi har ledig 100 % fast stilling som undervisningsinspektør fra 1. august 2017. 40 % av stillingen vil være undervisningsarbeid.

Ellingsøy barne- og ungdomsskole er en kombinert skole med ca. 250 elever fordelt på 1. til 10. klassetrinn. Skoleåret 2017 - 2018 blir det 148 elever på barnetrinnet og 105 elever på ungdomstrinnet. Skolen har SFO med ca. 60 barn. Det er i alt 35 ansatte ved skolen: ca. 20 lærere og ellers miljøterapeuter, elevassistenter og SFO-assistenter. Skolens ledelse består av undervisningsinspektører, SFO-leder og rektor. Skolen har også rådgiver, sosiallærer og sekretær.

Skolen deltok i pulje 1 i det statlig initierte utviklingsarbeidet Ungdomstrinn i utvikling, med satsingsområdene regning i alle fag og klasseledelse/læringsmiljø. Nå har skolen skriving i alle fag som satsingsområde.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene som inspektør vil bli fastsatt i samråd med rektor. Aktuelle oppgaver vil kunne være

• ansvar for skolens IKT-funksjoner.
  • HMS - arbeid.
  • oppfølging av bygninger.
  • besørging av vikartjeneste.
  • utarbeiding av timeplaner og oppfølging av daglig drift.
  • andre områder av skoleledelsen kan også være aktuelle.

Ellingsøy søker blant annet deg med pedagogisk utdanning, ledererfaring samt erfaring fra administrativt arbeid og gode kommunikasjonsevner.

Personlige egenskaper

Vi søker etter en skoleleder som er lojal mot kommunens verdiplattform og skolens visjon og elevsyn. Ønske om en tydelig kommunal leder med bevisste holdninger til konstruktivt samarbeid og samspill mellom mennesker. Utnytter skolen sine ressurser effektivt og kreativt, har god IKT-kompetanse. En person som er initiativrik og deltar aktivt i utviklingen av skolen.