Blir du med på en Drømmesommer?

To jenter i en kano.

Bli med på Drømmesommer, en sommerleir for barn og unge på 6 - 16 år. Søknadsfristen er 15. mai.

Kunne du tenkt deg å oppleve dyr, arrangere fest, delta på noe heilt rått, eller holde på med kunst? Barn og unge mellom 6 og 16 år kan bli med på en Drømmesommer med morsomme og lærerike opplevelser.

Gjennom hele sommeren tilbys flere ulike leiropplegg med svært varierende innhold, men med kunst, kultur og natur som utgangspunkt. De fleste aktivitetene kan tilpasses ulike behov.

Hele ni leirer kan du velge blant på årets Drømmesommer.

Tilbudet er i regi av Virksomhet kultur, som har over 20 års erfaring med å arrangere ferietilbud for barn og unge. Lederne som deltar er høyt kvalifiserte innen friluftsliv, kunst, kultur og sosialt arbeid, og er levende opptatt av å gi alle barn en trygg og uforglemmelig opplevelse.

Søk om å delta på Drømmesommer! Søknadsfristen er 15. mai.