Den store påskeeggjakta

facebookbanner påskeI fjor kjørte Ålesund kommune i gang emneknaggen #OpplevÅlesund, og i den forbindelse ble den første påskeeggjakta arrangert. Dette vil vi gjøre i år også, men med en liten vri.

Hvis du ser hvor påskekyllingen har gjemt seg i år finner innbyggerne i Ålesund kommune kanskje mer enn noe å bite på i eggene.

Skal ut i hele kommunen

I fjor ble påskeeggjakten holdt til bykjerna, nå vil jakten gå ut i hele kommunen.

- I Ålesund har vi en rekke aktiviteter, severdigheter og turmuligheter å oppleve, derfor ønsker vi i år å oppfordre alle til å komme seg ut å oppleve Ålesund, forteller kommunikasjonsrådgiver Ingvild Liadal.

- Og jakta er for alle mann!

Eget arrangement

Vi ønsker at flest mulig skal bli gjort oppmerksomme på jakten i år og har derfor laget et eget facebookarrangement.

- På mandag 11.30 starter jakten og pågår til det første egget er funnet. Vi legget ut ett egg per dag og ønsker at flest mulig følger arrangementet vårt eller vår Instagramprofil @aalesundkommune for få oppdateringene de trenger for å finne eggene, forteller hun.

- Samtidig ønsker vi at finneren legger igjen en selfie med egget enten på Instagram eller Facebook med #OpplevÅlesund. For vi vil gjerne dele bildet.

Påskeeggjakten avsluttes når siste egg er funnet lørdag 15. april!

Samarbeidspartnere

Siden vi har hintet med noen ekstra gode overraskelser i eggene i år, kan vi hinte videre med at vi har fått noen flotte samarbeidspartnere med på laget.

Atlanterhavsparken, Momentium, Sunnmøre museum, Barnas Lekeland, Kulturhusa i Ålesund, Barnas Lekeland og Sunnmøre Friluftsråd er alle med i årets påskeeggjakt.