Dette skal bli en ny møteplass

moteplassen2Slik kan det snart se ut ved Skarbøvik ungdomsskole. "Møteplassen" blir et helt unikt konsept og nærmiljøanlegg, som skal skape trivsel, aktivitet og glede.

Det nye anlegget som du ser over er en designskisse fra Unisport AS og kommunen er en av sju som i år har fått tilbud om å etablere nærmiljøanlegget.

Anlegget er en gave fra Norges Håndballforbund og Gjensidigestiftelsen som har valgt utstyrsleverandøren Unisport AS til å lage anlegget.

Ålesund kommunale Eiendom KF finansierer grunnarbeidet.

Et unikt konsept

Møteplassen er ment som et uformelt samlingspunkt der alle kan føle tilhørighet om man er idrettsinteressert eller ikke, og er planlagt å ligge på asfaltbana ved siden av Skarbøvik ungdomsskole.

- Dette er et prosjekt vi har jobbet en del med og er glad vi endelig kan få på plass, forteller Jens Arne Gjørsvik som er fagleder innen idrett og friluftsliv i Kulturavdelingen.

Hva den skal inneholde, varierer litt etter lokale ønsker og hva som er praktisk mulig. Under kan du se eksempelbilder fra anlegget fra Førde kommune.