Gjenbruk på Bingsa

Bingsa web
Nå kan du levere sykler, interiørartikler, sportsutstyr, møbler, leker og mye mer til gjenbruk på Bingsa.

Ålesund og omegn har lenge ønsket en gjenbrukstjeneste ved Bingsa gjenvinningsstasjon. Nå er denne etablert til å ta imot fullt brukbare ting, og forlenge levetiden. Har du eksempelvis sportsutstyr, interiørartikler, leiker eller møbler du vil av med, men som fortsatt kan gjøre nytte, vil Årim gjerne at du leverer det ved gjenbruksstasjonen i stedet for å kaste det i en av de andre konteinerne ved miljøstasjonen. Når du besøker miljøstasjonen forteller du de som jobber der at du har saker til gjenbruk, da vil de hjelpe deg.

Dette er det du kan levere:

gjenbruk illustrasjonsplakat

Kun levere

Det er foreløpig kun mulig å levere fullt brukbare ting, ikke hente ut. ÅRIM forsøker å avtale med aktører som har en form for samfunnsoppdrag, for eksempel de som tilbyr arbeidstrening, og har avtale med disse om henting av det som blir levert.

Husk - det er du selv som må bestemme å levere ting til gjenbruk, ÅRIM kan ikke hente ut ting fra andre kontainere.

Dette tar de ikke imot:

Produkter som er ødelagt, elektriske artikler og produkter som inneholder miljøgifter.