Vil du bli besøkshjem eller fritidskontakt?

Barn i klatrevegg
Barneverntjenesten søker etter flere besøkshjem og fritidskontakt til barn og unge.  I tillegg er vi på jakt etter en avlasterfamilie til en kjekk og blid gutt på 11 år.

Vi trenger flere besøkshjem

Barn og familie v/ barneverntjenesten søker etter flere besøkshjem. Å være besøkshjem innebærer at du tar imot et barn eller en ungdom én eller flere helger per måned. Besøkshjem er et frivillig støttetiltak. Som besøkshjem får du en oppdragsavtale, økonomisk godtgjørelse og utgiftsdekning.

Vil du være fritidskontakt til barn og unge?

Barn og familie v/ barneverntjenesten søker etter fritidskontakter til barn og ungdom. En fritidskontakt bistår i sosialt samvær, legger til rette for og motivere til fritidsaktiviteter. Formålet er å medvirke til å utvide sosiale nettverk, utvikle sosiale ferdigheter og motivere til aktivitet. Oppdraget er lønnet. Er du utadvendt, engasjert og sosial så er det kanskje akkurat deg vi ser etter. For mer informasjon ta kontakt på  tlf.: 70 16 43 55/70 16 43 40 eller send en e-post:

Vi søker avlasterfamilie til gutt på 11 år

Kjekk og blid gutt på snart 11 år trenger avlasterfamilie. Familien har fått innvilget 16 timer per mnd. i avlastning, og ønsker at gutten skal få være sammen med en familie en fredags ettermiddag og gjerne en lørdag formiddag et par ganger i mnd.
Gutten har diagnosen Asperger syndrom. Han trenger derfor trygge voksne med eldre eller yngre barn. Profiterer fint med å leke med jenter. Familie som er fysisk aktive er å foretrekke, da han trenger oppmuntring til å være i fysisk aktivitet. Han liker å sykle, svømme, glad i fiske og båtliv. Dyr er bare positivt. De voksne må ha tålmodighet, gi trygge og forutsigbare rammer. Mer informasjon fås ved kontakt. Avlastere bør snakke godt norsk og kjøre bil.

Godtgjørelse og utgiftsdekning etter kommunens satser. Vi tilbyr veiledning ved behov. Om dette kan være av interesse, ta kontakt for en uforpliktende samtale! Skriv gjerne en e-post til eller ring Rigmor på tlf. 70 16 45 61.