Legevakta og Overgrepsmottak flytter

Alesund lokalmedisinske senter
Ålesund interkommunale legevakt og Overgrepsmottak flytter til Ålesund lokalmedisinske senter på Åse.  Legevakta flytter 21. mars og Overgrepsmottaket flytter 22. mars.

Tidligere Åse sykehjem er nå blitt renovert. Bygget endrer navn til Ålesund lokalmedisinske senter, og vil nå i tillegg til Åse sykehjem huse både Ålesund interkommunale legevakt, Overgrepsmottak og tilbudet Øyeblikkelig hjelp døgnopphold (ØHD).

Slik finner du legevakta

De nye lokalene er fremdeles på Åse, men innkjøring er nå fra Borgundfjordvegen. Adresse for bygget er Åsesvingen 16, 6017 Ålesund. Legevakten er lokalisert på baksiden av bygget mot nord-øst. Det vil være tydelig skilting på området. Du kan klikke på kartet for å legge inn egen kjøreretning. Det er ikke forandring i telefonnummer, så du kan fortsatt ringe 116 117 for å komme til legevakta.

Om Ålesund interkommunale legevakt

Legevakta, inngang fra baksiden av Ålesund lokalmedisinske senter.
Ålesund interkommunale legevakt er et interkommunalt samarbeid mellom kommunene: Ålesund, Skodje, Haram, Sula, Stranda, Stordal, Norddal, Ørskog, Giske og Vestnes. Legevakta administreres av Legetjenester og akutt beredskap i Ålesund kommune.

om overgrepsmottaket

Overgrepsmottaket er et samarbeid mellom Helse Møre og Romsdal og Ålesund kommune. Mottaket dekker hele Sunnmøre. Overgrepsmottaket gjelder for både seksuelle overgrep og vold i nære relasjoner. Overgrepsmottaket administreres av Legetjenester og akutt beredskap i Ålesund kommune.