Ferie for alle

ffa haraldvigen2Ferie for alle er et gratis ferietilbud til barnefamilier med presset økonomi. Ferien er arrangert av Røde Kors og dette året går turen til Hurdal i Akershus.

Stadig flere barn i Norge vokser opp i familier som har lav inntekt. Disse barna kan ofte ikke delta på de samme fritidsaktivitetene som klassekameratene, og de har kanskje ingen ferieturer å snakke om etter sommerferien.

Røde Kors i Møre og Romsdal arrangerer ferieturer for barnefamilier som har presset økonomi, og en vanskelig livssituasjon. Målet med turen er at familien skal få en aktiv og fin ferieopplevelse sammen.

Målgruppen er familier med barn mellom 6 og 13 år. Det er nok at en av barna er i målgruppen.

Hvordan melder jeg meg på?

Du kan ikke søke til Ferie for alle som privatperson, men må først henvende deg til ditt NAV-kontor, skolehelsetjenesten, barnevernstjenesten, sosialtjenesten eller andre offentlige instanser.

De vil hjelpe deg videre og sende inn selve søknaden på vegne av deg og familien. Påmeldingsfristen er 28. april 2016. Du kan fylle ut docxsøknadsskjema: Ferie for alle.

tur til hurdal

Årets tur går til Hurdal i Akershus 17. 22. juli. Alle utgifter er dekket av Røde Kors, som opphold, mat, aktiviteter og transport.

Det blir satt opp to busser fra fylket og reiselederen fra Røde Kors er med på turen. Vil du vite mer er det bare å besøke Røde Kors sine hjemmesider.

Ta gjerne kontakt med koordinator på distriktskontoret til Røde Kors eller ringe på telefon direkte 70 16 08 07 / 902 67 320.