Vannavstenging i Kipervikgata og Storgata

Onsdag 8. mars er det varslet vannavstenging for Kipervikgata 10-17 og Storgata 4 fra klokken 19.00 til klokken 03.00 natt til torsdag.

Husk å tappe vann etter behov. Når vannet kommer tilbake kan dette være noe grumsete. La derfor vannet renne en stund før bruk.

HAR DU IKKE FÅTT BESKJED?

Om du ikke blir varsla på telefon ved for eksempel vannavstenging, kan det være at vi ikke har korrekte opplysninger om deg.

Du kan selv reigstrere adresse og telefonnummer og sjekke om du ligger inne for å bli varslet på Servicevarsling.no. Dette er en innbyggerportal for vannavstengninger, strømstans med mer.

Slik kan du sikre at blir varsla når arbeid og uhell berører hjemmet eller bedriften din.

Slik gjør du

Når du går inn på Servicevarsling.no får du flere valg:

• Du kan se om du er varsla og du kan sjekke din oppføring.
  • Når du sjekker din oppføring blir du bedt om å oppgi telefonnummer og logge på. Et pin-nummer blir sendt til din telefon.
  • Det er lurt å ha matrikkelnummer tilgjengelig for den eiendommen du ønsker å blir varslet for.