The North West

gruppebilde arrangører The North WestRegion Ålesund inviterer til tidenes festuke innen urbanisering, arbeidsliv, kultur og fritid. Festuka blir et must for alle som engasjerer seg i og er stolt av regionen vår.

Historiens første The North West arrangeres 5. – 7. oktober og henter inn de beste tenkerne innen urbanisering, fremtidens arbeidsplasser, kultur og fritid.

Richard Florida (USA) kommer. Han er professor i urbanisme og rådgir byer og bedrifter over hele verden om byplanlegging og utvikling. Florida har en teori om byers kreative klima og virkningen det har for næringsutviklingen for stedet. Teoriene hans har skapt verdensomspennende debatter om urbanisme og verdiskaping. Florida er forfatter av tre bestselgerbøker om temaet og rådgir blant andre IBM, BMW, Apple og Microsoft.

Flere navn er på veg, uten at avtale er endelig signert.

The North West skal fortelle alle, både de som bor her og de som har lyst til å bo her, at Sunnmøre er en region for alle, uansett personlighet, livsstil eller interesse.  The North West skal bygge stolthet, samarbeid og identitet blant oss som lever her og har også som mål å bygge regionen vår som et attraktivt og naturlig sted å slå rot.

Bli med å skap den nye regionen gjennom debatter, kurs, forestillinger, foredrag, utstillinger….tre herlige dager til ende.

Region Ålesund arrangerer The North West med god hjelp fra Momentium som produserer og tilrettelegger arrangementet.

Region Ålesund er et samarbeidsprosjekt mellom kommunene Haram, Giske, Sandøy, Sula, Skodje, Ørskog og Ålesund.
Målet med prosjektet er å få til et ennå bedre samarbeid mellom kommunene, næringslivet, forsknings- og utanningsinstitusjoner, frivillig sektor og andre for å skape en region der folk ønsker å bo.

Bilde:

Her er noen av dem som står bak The North West. Fra venstre: Knut Strømsheim - sponsoransvarlig, Ronny Stokke - daglig leder i Momentium, Mette Kamilla Skjong - prosjektleder i Momentium, Oskar Skulstad - kultursjef i Ålesund kommune, Eva Vinje Aurdal - ordfører i Ålesund, Anne Mette Liavaag - prosjektleder i Region Ålesund, Harry Valderhaug - ordfører i Giske.