Næringslivsdagen 2017 ved NTNU

Region Ålesunds stand på NTNUOnsdag 15. februar arrangerte NTNU sin årlige næringslivsdag for studenter. Region Ålesund var på plass for å fortelle studentene om kommunale jobbmuligheter.

Region Ålesund var tilstede ved NTNU sammen med bedrifter fra hele landet, for å fortelle studentene om jobbmuligheter og svare på spørsmål. To representanter fra Sula kommune og to representanter for Ålesund kommune holdt stand i Vrimla ved NTNU.

Næringslivsdagen arrangeres av studentorganisasjonen NLU for å gjøre studentene kjent med bedrifter og jobbmuligheter. I år var det også fokus på trainee- og internshipstillinger.

Informasjon og konkurranse

På stand for Region Ålesund ble det svart på spørsmål og tipset om ledige stillinger. Det ble delt ut informasjonshefter for kommunene, og spesielt heftet "New in the Ålesund Region" var populært blant internasjonale studenter. I tillegg var det duket for konkurransen "Kast fisken", hvor studentene fikk prøve seg på å rive ned flest mulig blikkbokser, ved nettopp å kaste en tøyfisk. Til vinnerne vanket det premie i form av en praktisk tote bag fra Region Ålesund.

Kaste på boks-konkurranse

Region Ålesund

Region Ålesund er et samarbeidsprosjekt mellom flere kommuner, med fire satsningsområder: samferdsel, byutvikling, omdømme og samspill.

Ålesund, Ørskog, Giske, Haram, Skodje, Sula og Sandøy er kommunene som deltar i prosjektet.