Det lille ridderrennet

Ridderrenn 2016 - Bilder viser barn i hundeslede med hunder foran.

5. mars arrangeres Det lille ridderrennet, en aktivitetsdag for barn og unge med funksjonshemming. Det blir kjøring med hundespann, aking, langrenn og skileik. Påmeldingsfrist er 1. mars.

Det lille ridderrennet har vært gjennomført i mange år av Lionsklubbene på Sunnmøre.  I år er aktivitetene kjøring med hundespann, aking og langrenn. Det blir også salg av mat og drikke. Det lille ridderrennet er et viktig bidrag for å heve kvaliteten i dagliglivet til barn og unge funksjonshemmede, der lek og konkurranse er et viktig virkemiddel.  Alle er hjertelig velkommen til å melde seg på.

Dato og klokkeslett: 5. mars kl. 12.00-14.00
Sted: Skytterhuset til Engesetdal og Skodje Skyttarlag, på Fylling (Engesetdal) i Skodje kommune.

Påmelding:

Fristen for påmelding er 1. mars  Send en epost til
Arrangørene melder om at de må ta et forbehold om gode snøforhold for å gjennomføre arrangementet.