- Endelig får vi noe slikt i Ålesund

sjekk_inn_pa_terminalenDet var stinn brakke på romjulstreffet Sjekk inn og her kan du få et lite innblikk fra kvelden selv.

Natalie Moazezzi er fra Ålesund, men studerer for tiden prosjektledelse i Oslo. Hun er en av de unge som virkelig vil hjem igjen til Sunnmøre etter endt studie, at Sjekk inn arrangementet var en realitet i romjula var hun ikke alene om å juble over.

- Endelig får vi noe slikt i Ålesund! I de store byene er det blitt vanlig å kunne arrangere treff som dette, hvor studenter eller unge voksne kan møte arbeidsmarkedet på en litt annen måte, forteller hun.

Vil ha mer

Med 270 besøkende og 22 bedrifter ble dette en knallstart for et arrangement som flere kunne tenkt seg å hatt mer av.

En av de var Einar Løvoll, som er teknisk sjef i sykkylvsbedrifta Ekornes.

- Her får man møte unge voksne på en ny og god måte,  og kanskje bli bedre kjent med en fremtidig arbeidstaker enn gjennom en vanlig jobbsøknad eller CV.

- Dette er et arrangement jeg håper vi kan få bli med på kanskje neste år allerede, også ser vi at vi må være flere som står på standen for å kunne møte flest mulig.

Se mer fra kvelden

Region Ålesund vil takke samarbeidspartnere, de besøkende og alle bedriftene som så villig stilte opp og med det har vi samlet sammen et knippe bilder fra kvelden.

Fotograf: Geir Bjørndal Srisoi/Srisoi Foto