Skal du søke barnehageplass?

Barnehage barnHovedopptak til barnehagene er i gang. Søknadsfristen er 1. mars. Sjekk tilbudet ved alle barnehagene i kommunen.

Det nye barnehageåret starter 1. august 2017. Det er felles søknad og opptak til både private og kommunale barnehager, og fra mandag 2. januar er det mulig å søke om opptak.

Bruk vårt elektroniske søknadsskjema for barnehageplass. Søknadsfrist er 1. mars 2017. Dette gjelder:

• Alle som ønsker plass fra høsten 2017.
  • Alle som søkte plass i 2016 og ikke har fått tildelt plass, må søke på nytt for å være med på hovedopptak for høst 2017 (august).
  • Alle som ønsker overflytting til en annen barnehage.

Opptaket vil bli behandlet i uke 11. For barn som får tildelt en plass, vil foresatte få svar på e-post i uke 12.  For barn som har rett til en plass, men ikke får tildelt en plass i første runde, vil bli kontaktet innen 1. april. Avslag blir sendt ut ca. 1. mai 2017. Søknader som kommer inn etter fristen blir ikke behandlet i hovedopptaket, men ved supplerende opptak i etterkant.

Barnehagetilbudet

Barnehagene i Ålesund

Se alle barnehager i Ålesund  - her får du en kort presentasjon av tilbudet ved både kommunale og private barnehager, med link til deres nettsider.

Det kan også hjelpe å se gjennom ofte stilte spørsmål om barnehage før du fyller ut søknadskjema!