Åpen dag på brannstasjonen

Åpen dag brannstasjonenÅlesund brannvesen inviterer til åpen dag på brannstasjonen lørdag 23. september.

Lørdag 23. september fra kl. 11.00 til 14.00 er det åpen dag på Ålesund brannstasjon på Volsdalsberga.

Her kan du se hvordan brannfolka har det på jobb! Du får lære mer om brann og brannvern, delta i konkurranser, prøvesitte brannbilene og mye annet. Dette pleier å være kjempepopulært!

Brannvernuka

Over store deler av landet inviteres små og store brannvernere til å besøke brannstasjonene denne lørdagen. Den er en del av den nasjonale Brannvernuka, som arrangeres årlig i uke 38.

Det er ikke tilfeldig at Brannvernuka arrangeres om høsten: Da går vi inn i den årstiden der antall boligbranner vanligvis øker kraftig. Folk trenger en påminnelse om brannsikkerhet før vi skrur på varme og belysning, tenner levende lys og fyrer i ovnen.

For mer informasjon, se nettsiden til Ålesund brannvesen.

Du kan også Følge brannvesenet på Facebook.