Ålesundkommune logo 246px
Ålesundkommune logo sidestilt 50h

Nyheter fra Ålesund kommune

Friluftslivets uke

Telting på Hallehornet. Foto Lyngve SkredeBenytt Friluftslivets uke 2.-10. september til naturopplevelser. Bli med på #nattinaturen lørdag og Kom deg ut-dagen på søndag. 

Med Friluftslivets uke 2.-10. september 2017 feires norsk natur og friluftsliv gjennom en hel uke. Det er Norsk Friluftsliv og de norske friluftslivsorganisasjonene som står bak denne årlige markeringen. De inviterer alle i hele Norge til å bli med ut i naturen. Målet er å inspirere enda flere til å ta turen ut i naturen, ha det gøy og skape gode opplevelser!

#nattinaturen

Friluftslivets uke starter med en #nattinaturen lørdag 2. september. Da skal "hele" Norge sove ute.

For å finne et fint sted til å sette opp teltet kan du f.eks bruke turappen Outtt (gratis - finnes på https://outtt.com/). Turforslag finner du også på ut.no og morotur.no

Kom deg ut-dagen

Søndag 4. september arrangerer Ålesund og Sunnmøre Turisforening (ÅST)  Kom deg ut-dagen på Tueneset kl 10 - 14. Der kan du prøve deg i kajakk, gå med barna på turtippen (den har spørsmål for voksne også) eller ta deg en kaffe ved bålpanna.

For søre Sunnmøre har ÅST flyttet Kom deg ut-dagen til lørdag 2. september, så det blir en del av 250-årsfeiringa til Runde Fyr. Det er Barnas Turlag Herøy som har tur fra Goksøyr kl 11 til fyret, hvor Kystverket inviterer til stor feiring.

 

 


 Kontakt oss

Sentralbordet 70 16 20 00 (kl. 08.00 - 15.45)
 
Post: Postboks 1521, 6025 Ålesund
Besøk: Keiser Wilhelms gt. 11, 6003 Ålesund

Åpningstider
Kontaktinformasjon
Organisasjon

Org.nr.  942 953 119