Fredagskafé 7. april

Fredagskafe kakeDet inviteres til Fredagskafé 7. april, for de som er berørt av kreft. Denne dagen blir det besøk fra NAV, "Ull og omtanke" fra Sykkylven og Boots apotek. Ingen påmelding er nødvendig.

Fredagskafé er for mennesker som er berørt av kreft og arrangeres den første fredagen i hver måned. Her kan deltakere fra hele Sunnmøre møte andre som er i en sammenlignbar situasjon, enten der er som pårørende eller kreftrammet. Det er kreftkoordinatorene i Ålesund og Sula kommuner som arrangerer kafeen.  Kafeen er åpen for deltakere fra hele Sunnmøre, som på ulike måter er berørt av kreft.

Denne dagen får vi besøk av NAV, de vil orientere om aktuelle økonomiske støtteordninger, spesielt knyttet mot det å komme tilbake til arbeid etter langvarig sykdom. Hvilke muligheter og tilbud finnes? "Ull og omtanke" fra Sykkylven kommer, vi gleder oss til å høre om arbeidet de gjør. Boots apotek blir også tilstede, og loddgevinstene vil ha skikkelig påskepreg. I tillegg ryktes det at Roy vil kokkelere på kjøkkenet, og kanskje blir det påskelunsj på oss?

Det er ingen påmelding, alle er velkommen til Ålesund Frivilligsentral i Kirkegata 33 fra kl. 12.00-14.00.

For spørsmål kontakt:

Kreftkoordinator i Ålesund, Merete Kløvning, 409 24 712.
Kreftkoordinator i Sula, Tanja Yvonne Alme, 907 09 785.

Følg fredagskafeen på Facebook